Interieurontwerp Externe Partners

We werken graag samen met architecten, ontwerpers en interior designers. Zij het ontwerp, wij de uitvoering. Zo bundelen we onze krachten tot een uniek eindresultaat. Natuurlijk betrekken wij jou bij elke stap van het proces!

We denken met jou en de ontwerper mee over de uitvoering en dragen technische oplossingen aan. In onze ontwerpstudio maak je kennis met kleuren en hoogwaardige materialen. Met elkaar creëren we uiteindelijk een uniek en adembenemend interieur waar je trots op zult zijn.

Let's meet in style

How we work

01.
Kennismaking
01.
Kennismaking

Tijdens dit eerste gesprek in onze ontwerpstudio leren we elkaar kennen en luisteren we naar jouw woonwensen, ideeën en kijken we naar jouw leefstijl. Samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we de belangrijke aspecten zoals afmeting, indeling, kleur en materiaal. Ook nemen we jouw budget en de bijbehorende planning mee. Bij elkaar vormt dit de basis voor het succes van elk interieurproject.

02.
Prijsvoorstel
02.
Prijsvoorstel

Aan de hand van het definitieve interieurontwerp dat je bij ons hebt laten maken en op basis van wat we hebben besproken, ontvang je een offerte op maat van de maatwerk meubels die je bij ons wilt laten maken. Deze kun je thuis nog eens rustig doorlezen.

03.
Opdracht
03.
Opdracht

Heb je nog vragen naar aanleiding van de offerte dan beantwoorden we deze graag. Samen spreken we alle details nogmaals met je door. Als je akkoord gaat met de offerte, dan starten we met het proces.

04.
Meten is weten
04.
Meten is weten

We maken in overleg een afspraak om het maatwerk interieur te komen inmeten. Dit doen we met een 3D laser, zodat we er zeker van zijn dat alles tot op de millimeter klopt.

05.
Voorbereiding
05.
Voorbereiding

Het project wordt voorbereid, de materialen worden besteld en het definitieve interieurontwerp vertalen onze werkvoorbereiders naar technische tekeningen. Met deze werktekeningen kunnen onze meubelmakers het maatwerk interieur gaan produceren.

06.
Magie van de werkplaats
06.
Magie van de werkplaats

Ons vaste team meubelmakers start met de productie om jouw maatwerk interieur werkelijkheid te maken. In onze eigen werkplaats komen jouw meubels tot leven. Het lijkt op toveren, maar de magie zit in het handwerk, want al ons maatwerk wordt met de hand gemaakt. Met natuurlijk behulp van luxe handgereedschappen en moderne houtbewerkingsmachines.

07.
Puntjes op de i
07.
Puntjes op de i

Niks is zo belangrijk als een grondige check. De maatwerk meubels worden gecontroleerd op oneffenheden. Tenslotte zorgen we ervoor dat jouw meubels behandeld worden met de juiste kleur en afwerking.

08.
Plaatsen
08.
Plaatsen

Geef ons de sleutel en wij zorgen dat het maatwerk interieur op het afgesproken tijdstip geplaatst wordt. Met liefde en aandacht, uiteraard.

09.
Tijd voor bubbels
09.
Tijd voor bubbels

Wij vegen de laatste houtsnippers aan en knallen de kurken. Jij hoeft nog maar één ding te doen: genieten van jouw nieuwe high-end interieur. Proost!

Zijn wij een interieurmatch?

Let's meet in style

Projecten