Over ons

We willen mooie dingen maken! Voor jou als klant om je blij te maken met een high-end meubel of interieur waar jij je thuis voelt. Onze maatwerk interieurs zijn van hoge kwaliteit gecombineerd met het “familiegevoel”. Want wij creëren deze interieurs als een gelijkwaardig team, met elkaar. Daar ligt onze kracht.

De no-nonsens instelling maakt de informele communicatie helder, open en met korte lijntjes binnen ons team en naar onze klanten. Zo werken wij liefste en dit draagt bij aan het creëren van waanzinnige interieurs waarmee we graag alle verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Let's meet!

Onze reis

2000

Oprichting Sander Zwart Interieur

2002

Opening Vestiging Heiloo

2006

Eerste werknemer in dienst

2011

Zichtbaarheid op de Woon & Designbeurs Amsterdam

2014

– Verhuizing naar groter pand in Akersloot
– Uitbreiding team: interieurdesigner, werkvoorbereider en meubelmakers
– Erkend leerbedrijf via SH&M bedrijvenregister

2015

Uitbreiding machinepark, inclusief een CNC-freesmachine

2017

Over de grens! Eerste interieurproject in het buitenland: Ibiza

2018

Aangesloten bij branchorganisatie CBM

2020

Publicatie van totaalprojecten in tijdschriften zoals: Scandinavian Living, Stijlvol wonen & Art of Living

2021

– Verhuizing & verbouwing naar nieuw kooppand in Akersloot
– Finalist Maatwerk Awards: categorie Wonen

2022

Uitbreiding team naar 14 werknemers


Het team


Onze design filosofie

Creatief

In meerdere opzichten! We besteden bijzonder veel aandacht aan details. We helpen je niet alleen met een persoonlijk ontwerp, maar we gaan verder. Wij denken met je mee in functionaliteit, indelingen van ruimtes en voeren technische oplossingen uit. Met onze jarenlange ervaring, kennis en vakmanschap werken we aan elk interieurproject.

Vertrouwen

Daar gaan we voor. Samen op ontdekkingstocht naar het maatwerk meubel of interieur waar jij je thuis voelt. Dat is een mooi proces, waarin we elkaar vaak spreken en zien. Hieruit ontstaat veelal een fijne (langdurige) relatie. Wij houden de regie tijdens het proces. Met een open communicatie en korte lijnen betrekken we je hierbij, zodat jij je in volle vertrouwen kunt verheugen op het eindresultaat.

Betrokkenheid

Is wat we voelen! Wij luisteren, observeren en stellen vragen om aan het licht te brengen wie jij bent en hoe je leeft. Dit legt de fundering voor een interieur dat bij jouw persoonlijkheid past. Er komen veel facetten bij een verbouwing, nieuw interieur of meubel. We helpen jou waar jij vastloopt, beantwoorden al je interieur vragen en ontzien je in het proces naar jouw waanzinnige maatwerk interieur.

Eenvoud

In onze ontwerpen en uitvoering. Want “less is more”. Onze kracht is het creëren van exclusieve high-end maatwerk interieurs die luxe en functioneel zijn. Dat begint bij een sterke basis en hoogwaardige duurzame materialen. We denken in mogelijkheden en houden van praktische en uitvoerbare plannen.

Werken bij

Zie jij jezelf het ook MAKEN bij Sander Zwart Interieur? Wij zijn altijd op zoek naar verborgen talenten!

Vacatures