Meubelontwerp

Vaak biedt maatwerk mooie mogelijkheden om de ruimte optimaal te benutten. Bijvoorbeeld een keuken, inbouwkasten op de slaapkamer of een luxe badkamermeubel.

Samen met jou maken we een ontwerp, kiezen we de materialen uit en produceren de meubels in onze eigen werkplaats. Zodat de maatwerk meubels werkelijkheid worden en ze uiteindelijk bij jou thuis staan te schitteren.

Let's meet in style

How we work

01.
Kennismaking
01.
Kennismaking

Tijdens dit eerste gesprek in onze ontwerpstudio leren we elkaar kennen en luisteren we naar jouw wensen om te ontdekken over welke maatwerk meubels jij droomt. Samen kijken we naar de mogelijkheden en bespreken we belangrijke aspecten zoals afmeting, indeling, kleur en materiaal. Voordat we kunnen vlammen met het meubelontwerp lever jij de juiste afmetingen aan, foto’s van de ruimte waar de meubels komen te staan en een aantal (Pinterest) afbeeldingen die jij te gek vindt. Dan zijn we ready to go!

02.
Meubelontwerp
02.
Meubelontwerp

Met al jouw wensen gaan we aan de slag en laten ons creatieve brein hierop los. Wij maken een meubelontwerp en deze werken we in 2D tekeningen uit. Zo krijg jij een goed beeld hoe de meubels eruit komen te zien met de juiste afmeting en indeling erbij.

03.
Prijsvoorstel
03.
Prijsvoorstel

De tekeningen van het meubelontwerp ontvang je samen met de bijbehorende offerte om thuis nog eens rustig door te nemen.

04.
Definitief ontwerp
04.
Definitief ontwerp

Nadat je het meubelontwerp op je in hebt laten werken, luisteren we naar jouw feedback. Samen spreken we alle details nogmaals met je door. Als het ontwerp helemaal naar wens is, kunnen we het ontwerp definitief maken.

05.
Meten is weten
05.
Meten is weten

We maken in overleg een afspraak om het maatwerk te komen inmeten. Dit doen we met een 3D laser, zodat we er zeker van zijn dat alles tot op de millimeter klopt.

06.
Voorbereiding
06.
Voorbereiding

Het project wordt voorbereid, de materialen worden besteld en het definitieve ontwerp vertalen onze werkvoorbereiders naar technische tekeningen. Met deze werktekeningen kunnen onze meubelmakers de maatwerk meubels gaan produceren.

07.
Magie van de werkplaats
07.
Magie van de werkplaats

Ons vaste team meubelmakers start met de productie om jouw maatwerk meubels werkelijkheid te maken. In onze eigen werkplaats komt jouw meubel tot leven. Het lijkt op toveren, maar de magie zit in het handwerk, want al ons maatwerk wordt met de hand gemaakt. Met natuurlijk hulp van luxe handgereedschappen en moderne houtbewerkingsmachines.

08.
Puntjes op de i
08.
Puntjes op de i

Niks is zo belangrijk als een grondige check. De maatwerk meubels worden gecontroleerd op oneffenheden. Tenslotte zorgen we ervoor dat jouw meubels behandeld worden met de juiste kleur en afwerking.

09.
Plaatsen
09.
Plaatsen

Geef ons de sleutel en wij zorgen dat de meubels op het afgesproken tijdstip geplaatst worden. Met liefde en aandacht, uiteraard.

10.
Tijd voor bubbels
10.
Tijd voor bubbels

Wij vegen de laatste houtsnippers aan en knallen de kurken. Jij hoeft nog maar één ding te doen: genieten van jouw nieuwe high-end maatwerk meubels. Proost!

Zin in een waanzinnig maatwerk meubel?

Let's meet in style
Onze partners
Onze partners

Projecten